Welkom bezoeker, u heeft
0
artikel(s) in uw winkelmandje
Kapitein Kreiss INTEGRAAL
Auteur:John Heijink.
Uitgeverij:Arboris
Taal:NL
Pagina's:244
Afwerking:Gebonden
ISBN:9789034307637
€ 39,95   
In 2242 wordt de wereld geregeerd door banken en de multinationals Nexon en Newnuke. Het is een tijd waarin elk levend wezen, inclusief de door Nexon genetisch gemaakte mensen, een identificatiechip ge´mplanteerd heeft gekregen. Controle van de bevolking vindt plaats door Cyclops, wandelende reuzen die eveneens door het almachtige Nexon zijn gefabriceerd. Maar... het rommelt in deze verre van perfecte wereld, splintergroeperingen nemen het hoe langer hoe vaker op tegen de alomtegenwoordige overheid en kapitein Kreiss krijgt daarin een steeds belangrijker rol ů
Met de sciencefictionserie Kapitein Kreiss heeft Eindhovenaar John Heijink na zijn terugkeer in de stripwereld laten zien wat hij kan! Het tekenwerk brengt de toekomstwereld tot leven en de vele grote, drukke scenes blinken uit in gedetailleerdheid! Deze bundeling bevat de volledige eerste cyclus van Kapitein Kreiss.
John Heijink werkt momenteel aan de spannende historische zeevaartserie Piet Heyn, waarvan inmiddels al twee delen zijn verschenen.

Deze bundeling van de vijf delen van de Kapitein Kreiss-reeks verschijnt in een kleine oplage.
In tegenstelling tot wat eerst werd gecommuniceerd is deze NIET voorzien van een genummerde en gesigneerde ex-libris.